074-269457616

我们只用绿色的食品原料

爱游戏官网零食加工厂,只为您的健康着想

本文摘要:印度尼西亚KL办公室Office KL / Studio Kota Architecture来自修建事务所的形貌。KL办公室是一座工业厂房的办公修建。该项目的规模还包罗现有工厂的革新、园地计划和通往生产区的桥梁。 该项目位于印度尼西亚日惹郊区的工业园区,是由一家钢铁制造公司委托举行的,该公司需要在现有设施上增加办公的功效空间。办公楼可满足三个差别部门的使用:市场营销、财政和治理办公室。三个代表差别部门的区域,部署在一个10*12米的开放空间中,主要作为工厂的景观和交通。

爱游戏官网

印度尼西亚KL办公室Office KL / Studio Kota Architecture来自修建事务所的形貌。KL办公室是一座工业厂房的办公修建。该项目的规模还包罗现有工厂的革新、园地计划和通往生产区的桥梁。

该项目位于印度尼西亚日惹郊区的工业园区,是由一家钢铁制造公司委托举行的,该公司需要在现有设施上增加办公的功效空间。办公楼可满足三个差别部门的使用:市场营销、财政和治理办公室。三个代表差别部门的区域,部署在一个10*12米的开放空间中,主要作为工厂的景观和交通。Text description provided by the architects. Office KL is a pavilion building functioning as an office for an industrial facility. The scope of the project also includes a facelift of the existing factory, site planning and bridge to the production area. The project site is located in the industrial complex in the outskirt of Yogyakarta, Indonesia. The project was commissioned by a steel based manufacturing company that needed to add office program to their existing facility. The office pavilion accommodates programs for three different departments: Marketing, Finance and managerial office. Three zones representing different departments are packed into a ten-meter by twelve-meter plot surrounded by an open space, which mainly serves as landscape and circulation for the factory.© Studio Kota图解/Diagrams© Studio Kota一层平面图/First Level Plan© Studio Kota© Studio Kota修建由三层组成,每层由一个部门使用。

引入开放式办公室设置,根据客户要求缔造开放性和具透明度的办公空间。修建对角线将长方形平面划分为通过直线门路垂直毗连的非典型办公楼层。这些差别的地板几何形状导致每层都有详细的家具部署。

修建的形状是通过“折”的形式由多个外貌形成的。每个立面都有一个三角形的开口,每个面都有差别的阳光照射量。从室内的角度来看,窗户作为与室外空间交流的前言,以及引入用于室内照明的自然日光。

The pavilion itself consists of three levels, each of which is used by one department. Open plan office configuration is introduced to create a sense of openness and transparency as requested by the client. Diagonal axis divides the rectangular plan into non-typical office floors which vertically connected by a linear staircase. These different floor geometries resulted in specific furniture arrangement for each level. The shape of the pavilion is formed by the multifaceted surface, which enfolds around it. Each facade has a triangular opening with varying dimensions responding to the different amount of sun exposure on each side. From the interior viewpoint, the openings serve as frames to the outdoor space as well as natural daylight for indoor illumination.© Studio Kota© Studio Kota200平方米的修建由钢结构制作而成,大部门都是裸露的混凝土和金属。质料的选择是为了更好地体现业主事情行业的性质和低成本维护的思量。在施工期间,现有工厂制造钢构件,当地劳工到场制作。

户外空间的设计主要是通过优化现有的交通面积,为景观提供更多的空间。在用地上增加了小型户外舞台和休息区,用作正式和非正式的用途。The 200 sqm pavilion is constructed of steel structure and finished mostly with exposed concrete and metal. The selection of the materials is based on the intention to express the nature of client’s industry and with low maintenance consideration in mind. During the construction, steel elements were made in the existing factory and local labours were involved as builders. The design of the outdoor space is mainly resulted from the optimization of the existing circulation area to allow more space for landscape. Small outdoor stage and seating area are added on the site for both formal and informal use.© Studio Kota© Studio Kota© Studio Kota图解/Form Diagram园地平面图/Site Plan二层平面图/Second Level Plan三层平面图/Third Level Plan前立面/Front Elevation侧立面/Side Elevation后立面/Rear Elevation剖面图/Section 1剖面图/Section 2剖面图/Section 3剖面图/Section 4细节/Details© Studio Kota修建设计事务所:Studio Kota Architecture项目位置:印度尼西亚,日惹特区主建立筑师:Erick Kristanto设计团队:Esther Wahyuni修建面积:200平方米项目年份:2017年摄影:Studio Kota制造商:Sika, Dulux, Lysaght设施计划:Lanjar结构照料:Subagjo Tjiptorahardjo情况掩护部照料:SyakirArchitects: Studio Kota ArchitectureLocation: Yogyakarta, Yogyakarta City, Special Region of Yogyakarta, IndonesiaLead Architect: Erick KristantoTeam: Esther WahyuniArea: 200.0 m2Project Year: 2017Photographs: Studio KotaManufacturers: Sika, Dulux, LysaghtFacility Planning: LanjarStructure Consultant: Subagjo TjiptorahardjoMEP Consultant: Syakir由专筑网缕夕,韩平编译【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“泉源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处。


本文关键词:又一,波,冷淡,气势,爱游戏官网,派头,的,工业,修建,办公室

本文来源:爱游戏官网-www.btykhb.com